Så här ser det ut

Ni som är känsliga se upp, nu visar jag hur Bamses ben ser ut efter operationen. Dränet som ni ser här har tagits bort idag och det ser fint ut. Vi var med andra ord till vetten idag igen.



Så här ser Bamse ut efter det att jag har tvättat såret, han är så duktig, ligger så stilla fast det säkert gör lite ont.



Såret är cirka 2 dm långt och så det lilla såret bredvid där dränet sitter eller som i dagens läge satt.

Nu är Bamse trött efter dagens äventyr till vetten, han tycker inte om att vara där, så fort jag är i rondellen innan så börjar han gnälla och när vi går in (ha ha vi går in bakvägen) ja då hörs han i hela kliniken. Idag så mutade jag honom med lite godis så det gick ju bra.
Sedan när vi for därifrån så tog jag en liten omväg och åkte till Flottsbro och där gick vi en liten bit i skogen, så härligt, solen sken och det var riktigt varmt. Sedan var det en nöjd Bamse som kom hem.



Bamse innan vi åkte till vetten idag. Undrar om han kände på sig att vi skulle iväg.

Vackra Hemmliz



Visst är hon fin våran tjej, just nu så löper hon så hon är lite prillig.

Nu är Bamse hemma igen!



Trött och nerbäddad. Han sov hela natten så här. Idag är han lite piggare men mycket trött. Såret på benet är cirka 2 dm stort och för att de fick öppna extra för att "gräva" efter den skruv som gått av. Vetten var ganska så upprörd att detta hade skett och ska anmäla de som gjort implantatet för när det gjorde den stora operationen så använde de extra starka skruvar till hundar som väger över 70 kg och Bamse vägde 50 vid det tillfället. nu är i alla fall såret ihopsytt och med drän så den vätska som ev blir kan rinna ut, vi hade ju problem med det förra gången , då det blev mycket vätska och fick en svår infektion. Nu är vi i alla fall förberedda med både drän och antibiotika, kylpåsar, ja allt kan man säga.
Nu sover Bamse nerbäddad i soffan efter en jobbigt sårtvätt av matte.

Nu är operationen gjord

Nu är som sagt operationen gjord men vi har inte fått hem Bamse än, ska hämtas vid 20-tiden om han mår bra. Operationen gick bra och implantatet är borta, det som var lite komplicerat var att en skruv hade gått sönder så de fick "gräva" lite djupare, hmm sådan ska väl inte få hända.
Skriver mer senare.



Operationsdagen närmar sig

På torsdag är det dags igen, då ska implantatet bort förhoppningsvis. Bamse är lite tröttare än vanligt men jag hoppas att det bara är av medicinen han äter nu. Jag tycker att han är stel speciellt på morgonen, då han haltar lite men sedan när han kommer igång så går det bättre. Jag hoppas att vi nu äntligen kan få börja med vattenträningen, när såret är läkt. Bamse behöver verkligen det och jag tror att det gör gott för honom. Usch vad man alltid ska oroa sig, kommer inte vara lugn förrän på fredag när jag vet hur det har gått. På onsdag ska han badas och borstas, han måste vara ren innan operationen så inga baciller eller annat elände ställer till med något.
Idag lägger jag in en bild som togs för ett par år sedan på Bamse, visst är han fin våran duktiga, uthålliga BAMSE.
Vill också tacka alla som håller tummar och klor för att det ska bra för honom, erat stöd känns bra. Nosgnugg till er alla.


Extra trött



Bamse är extra trött nu, han går på en högre dos antibiotika nu innan operationen som äger rum nästa vecka. Det är den närmsta bakbenet som ska opereras igen, så nu blir han säkert rakad igen men inte lika mycket som förra gången, då blev hela benet och ända upp på ryggen rakad.
Nu hoppas vi att denna operation går bra så vi äntligen kan börja vattenträna för det behöver Bamse för att få bort några kg.

Skillnad

Jag har på skoj plockat fram 3 olika tillfällen på Bamse för att se hur hans päls har ändrats. Jag har även gjort det i bilddagboken men eftersom jag vet att alla inte läser den så lägger jag ut samma bilder här.



Bamse 2 år



Bamse 3 år



Bamse 6 år aug -08.

För cirka 2 år sedan blev vi tvungna att kastrera honom pga cystor i prostatan, vi hade inget val för det kan utveckla cancer. Operationen gick bra. Pälsen har ändrats rejält efter det och det är vanligt. Den har blivit längre som synes och enormt tjock med mycket underull. Mycket pälsvård blir det. Jag tycker han är lika fin som alltid.

RSS 2.0