Långpromis med Kooláx



Härlig solig dag och vi är på långpromis men jag glömde mina glasögon så bilderna är som de är. Jag tänkte att nu ska Kooláx bli trött, först gick vi snabbt en timme sedan vart det vattenpaus och borstning för nu fäller han redigt. Sedan tyckte han att det var dags för att leka med sin boll och det fick han, gissa om han sprang, han är som er duracellkanin, blir ju aldrig trött, sedan hade vi cirka en timme till innan vi var framme vid bilen och jag tyckte nog att han var lite lite trött. En timmes vila och han var igång igen.
Körde lite lydnad också så visst var man nöjd när man kom hem.
Hemmliz då kanske ni undrar, ja hon fick en lång promis med Micke på ett helt annat ställe.


Hoppsan nu skriver jag igen:)

Ja nu tänker jag chocka lite med att skriva idag igen. Satt just och tittade igen en del fotoalbum och hittar dessa som husse tog när han var ute med vovvarna en vårkväll förra året, härliga bilder tycker jag. Kolla in Hemmliz:s färger, jag tycker att hon är så fin, ja Kooláx också förstås.






Nä nu får jag skärpa mig!!!!




Länge sedan sist igen men nu måste jag verkligen ta tag i bloggen och få in färska bilder på vovvarna samt berätta lite vad som händer i deras liv.
Hallå Malin!!! Jag vill ha lite färska bilder på våra voffar, jag vet att du har det:))Jo jag ska också ut och fota mera också.
Så länge har jag lagt ut bilder från okt -10 då vi var på landet, oj vad jag längtar dit igen, det är dags snart att åka upp igen.


RSS 2.0