29 april och kvällspromis

 
Kooláx hittade en jättefin pinne som han släpade på ett bra tag, så härligt att se hur lyckliga han blir när han kommer ut i skogen, han är en riktig SKOGSMULLE.
 
 
Hemmliz blir lycklig när hon hittar en stor snöhög, att hon kommer från Kiruna är ju ingen tvekan om, lilla gogumman. Hon är väldigt lurvig nu också för jag badade henne i helgen och pälsen blir så fluffig, så är hon i början av ett löp också.

SOL OCH SNÖ

 
Du och jag Husse säger Hemmliz
 
 
Skogsmulle Kooláx
 
Vi åkte ut i solsken till vår vanliga plats där vi vet finns ganska mycket snö kvar, Hemmliz gick och pratade med Husse och Kooláx jobbade i skogen, jag då, hi hi kämpande med att ta mig fram i snön, ibland sjönk man ner redigt. Mot slutet av promisen började det att snöa och när vi kom hem så såg du ut så här, se nedan.
 
 
 

VI NJUTER AV DEN SNÖ SOM FINNS KVAR

 
 
 
 
 
Veckan som har varit så har vi passat på att njuta av den snö som finns kvar och det har verkligen uppskattats av vovvarna, få se hur länge vi har den kvar, värme är på väg och många ställen är det snöfritt. Jag har redan sett krokus och påskliljorna i rabatten är på väg upp.
Nu så fälls det hår som aldrig den, förundrad över all hår som ramlar eller borstas av, vi borde ha nakenhundar vid det här laget.

Glad Påsk!

 
Påskafton och så här mycket snö, förra året var det 20 grader varmt och många blommor var på gång men i år ja då får vi nöja oss med snö, vilket dessa krabater inte har någonting emot.
 
 
Dela pinne är något som är ett måste när gäller dessa två.
 
 
Ja, vi går ut i skogen sa husse, hmm vi hittade en stig som någon har gått före eller åkt skidor, sedan hittade vi en jättebra djurstig som gick bra att gå på, vovvarna njöt till fullo.
 
 
Vilken härlig påskafton.
 
 
Påskfint i Bamses minneshörna också.

RSS 2.0