En fin höstdag



Bamse



Husse och vovvarna

Bamse i aktion

 

Kool`ax och Hemmliz

 



Hemmliz ser något där borta



De är gärna tillsammans



Kool`ax har snygga sittstilar

Leka det är kul det.

 

Som ni ser så har vovvarna, Husse och Malin haft en skön stund ute idag. Malin passade på att fota och det är trevligt tycker jag. Bamse har varit magsjuk i 5 dagar, har inte fått behålla något men nu äntligen så verkar det ha vänt, han äter fortfarande mild kost och lite men han var så pigg och for omkring. Dessutom så har han gått ner mer i vikt är nu nere i 49 kg, bara 4 kg kvar till den första målvikten som var satt hos vetten, vi började på 55 kg så det är inte så tokigt eller hur. Tack och lov så har de andra inte fått magsjukan utan de var pigga som vanligt. En del märker kanske att jag sätter in samma bilder här som i bilddagboken men som jag har sagt förrut så är det inte alla som kollar på bägge så därför. Det är trevligt att se att det är en trogen liten skara som tittar här. Snart så kommer väl vintern men ännu är det milt ute och idag har jag tagit in alla blommor så som pelagoner och andra som fått stå ute under sommaren.


Våran fina Hemmliz



Visst är hon fin våran tjej. Undrar just vad hon tänker här. Älskar hennes blick:)


Snygg sittstil



Nu blir ju den sena promisen så mörk att gå i, här var vi ute på Sundby och gick slingan, tur att den är belyst. Det är med kärlek jag sätter ut denna bild på Kool`ax, ser så knasig söt ut och sittstilen är skön och vi hade  en skön kvällsrunda.


GRATTIS MIKAEL 25 år, 17 okt



GRATTIS, GRATTIS säger vi idag till Micke(äldsta sonen i huset) som fyller 25, det blir ingen fest hemma idag för Micke är i Grekland och dyker. Av samtalen jag fått så verkar det vara härligt där nere, sol och 25 grader varmt, inte helt fel på sin födelsedag. Här på bilden är det Kool`ax som liten. Bamsekramar till Micke idag!!


Lite gamla bilder, idag på Bamse



Här är Bamse cikra 2 år, så fin.

Bamse 2 år och full fart på träningen, gissa om vi saknar detta. Pga korsbanden så vågar vi inte göra sådana här skutt men han vill så gärna så någon gång får han hoppa över ett litet hinder, oj vad glad han blir då.

 



Åh vad han älskade detta.



Cirka 4 år är han här, snygg eller hur!



Vår skogsmulle, ju större ju bättre.

Kul med gamla bilder, det kommer flera framöver.


GRATTIS MATTIAS 23 år idag



Idag fyller sonen Mattias 23 år. Här är en bild som är tagen när han låg i lumpen, nu så är han med i Hemvärnet. Hans grupp behöver hundar så vi får väl se om det blir något av det, det är ju i så fall Kool`ax som blir aktuell.


RSS 2.0