Miljöträning

I torsdagskväll tog jag mig till Stockholmsmässan och den stora övergången över vägen med en lång och "läskig" gallertrappa, den tänkte jag att Kooláx skulle gå i. Först fick han springa av sig ordentligt och det gjorde han med besked, enorma snöhögar besteg han med lätthet.
Sedan så begav vi oss till trappan, först så pep han lite när han skulle gå, det var som sagt galler, högt och nytt, men efter ett par trappsteg gick det jättebra, sedan samma väg ner, galant. Tänkte att jag skulle fota en del från trappan, ja ett kort blev det sedan tog batteriet slut i kameran, suck glömt och ladda men se bilden här nedan, inte så bra bild men ändå.

Nu sitter jag här och funderar över fler bra platser att träna på, fortsättning följer.


Alla Hjärtans Dagen



Många Hjärtan vill jag idag ge alla som ligger mig närmast mitt hjärta och det är många det.
Min älskade familj, mina härliga vovvar och katter.
Mina släkt och goa vänner.



Älskade vovvar ni skulle ju varit 3 i många år till men ödet ville något helt annat så ett extra Hjärta skickar jag upp till himlen till vår älskade Bamse.



Bamse, vi saknar dig så, du fattas oss.



Ronja vår gammelkatt börjar närma sig 16 år och här nedan Lovis som är Ronjas enda unge är 2 år.



De får förstås också hjärtan av oss.


NU ÖNSKAR VI ER ALLA EN HÄRLIG DAG FULL MED HJÄRTAN.

BAMSEKRAMAR TILL ER ALLA.


13 februari

Nu är det dags att uppdatera med lite färska bilder igen.



Att fånga snöbollar det är kul tycker Kooláx, tyvärr får inte Hemmliz hoppa pga höfterna men hon är duktig på att gräva i snö och leta isbitar.



Se sådan stil han har, Hemmliz har upptäckt något, undrar vad.



Söta Hemmliz



Det gäller att fånga snöbollen



Hemmliz

Som alla vet vid det är laget så har vi fått ännu mer snö, det hade töat bort en del men nu är det mycket igen och så kommer det nog vara ett tag kan jag tänka. Vovvarna är definitivt inte ledsna över det och inte jag heller för det är mysfaktor.
Vovvarna har börjat fälla otroligt mycket päls nu så för Hemmliz del så är väl ett löp att vänta inom kort, det märks också lite på hennes humör också:))


RSS 2.0