Goa Axett blev 12 år




Det är med sorg i hjärtat jag skriver att idag somnade Åsas älskade Axett in. Denna bild är tagen av Åsa i vintras då de var på äventyr i fjällen, nästan varje dag var de ute på fjällen i flera timmar.
Axett var Bamses mamma, Hemmliz:s mormor och Kool`ax moster.
Ikväll tänder vi ett ljus här på bloggen och här hemma för Axett och sänder våra varm tankar till Åsa och hennes barn, Bamsekramar till er.

GRATTIS BAMSE, 7 ÅR IDAG



Oj, vad tiden går fort, redan 7 år Bamsegubben!
Idag är det en varm och solig dag, presenter och godsaker blir det också, vi återkommer med bilder från dagen senare!
GRATTIS också till Bamses alla syskon i Lappfjällens C-kull för Bamse heter ju egentligen Cpex men vi tyckte att han var en Bamse när vi såg honom och så fick det bli.

TREVLIG MIDSOMMAR!

Ha riktigt trevlig helg önskar Bamse, Hemmliz och Kool`ax och hela familjen!







Hemmliz gjort Mh i Järvsö, godkänd



Äntligen är det gjort, Mh och godkänd.
Men vad det regnade på oss, allt var blött!
Vi var på Järvsö brukshundsklubb, jättetrevligt var det, vi kände oss så välkomna!



Husse och Hemmliz, blöta men de hade kul!
Bilderna är tagna av Katarina som har Lappfjällens Jixza, tack snälla för fina bilder, jag ville ju inte gå med för jag hade nog stört Hemmliz, hon måste ju ha stenkoll vart jag är någonstans, lilla gumman.
Om man sammanfattar denna helg så blir det: regn, regn, Kilsfors, regn, Järvsö, regn, Mh, blött, GODKÄND, regn, regn, hem till Huddinge igen, allt på cirka 24 timmar:)

Tillsist:: VAD HEMMLIZ HAR VARIT DUKTIG, VÅRAN GOA TJEJ!

Kool`ax + Lovis= bästa vänner



Ja, de har blivit bästa vänner precis som Hemmliz också är med Lovis. Det är så härligt och se när denna lilla katt och då menar jag lilla för hon är väldigt liten, går mellan Kool`ax ben, hon stryker sig och spinner, härligt att de går ihop alla våra djur men den som bestämmer här hemma är gammelkatten Ronja som är 13 år.

Lite nytt

Ny design på bloggen, lite mer somrig än den förra

// Lillmatte, Malin

Helgen som var varm!



I helgen var det så varmt att badbaljan åkte fram, upptäckte då att det blev ganska trångt med 3 vovvar i den. Måste leta efter en ny.



Hemmliz gillar detta skarpt!



Detta var något helt nytt för Kool`ax, han stod och funderade länge på hur han skulle göra.



Sedan försökte han fånga vattnet som Hemmliz "grävde" fram. Efter ett tag så var han själv i baljan och där var han i timmar,  jag konstaterade att vi har fått en vatten-schäfer till:)

RSS 2.0