Hemmliz 3 År


Grattis Hemmliz på 3 års dagen!

Mer bilder kommer senare då de har ätit sin klassiska tårta!

Nä nu åker fästingsmedlet på



Häromkvällen var jag på F18 med vovvarna och efter det så har jag fått plocka en del fästingar på Bamse men bara en på Hemmliz och min teori är att Bamse han lunkar fram och lägger sig ibland då hinner fästingarna sätta sig på honom men Hemmliz far fram som en geting så ingen hinner sätta sig fast på henne, se bilden ovan, det är bara tur att man hinner få henne på bild. Jag gick nog lite för långt den kvällen för Bamse vägrade gå när vi hade cirka 600 m kvar till bilen, han fick vila en stund sedn gick det bra igen, man tror att han orkar mer men vi får ta det lugna med honom. Vilket fall som helst den kvällen såg vi på F18: en älg, ett rådjur med en liten unge, hare och en jättefin räv.

Regndag

Regnet öser ner idag så det blir inte så mycket att göra. Hemmliz o Bamse sover och sover, Ronja också, den som busar runt är Lovis. Lite fler bilder kommer här.
Se så fin pälsen är!

Bamse vill busa runt men måste ta det försiktigt men han har blivit mycket piggare nu, stor skillnad om man jämför innan operationen av benet. Snart Bamse så kommer du att få röra dig mer och framför allt att vi får börja med vattenträningen snart.

Veckorna går fort fram

Nu var det ett tag sedan vi skrev här men vi har varit ute på en kort resa till Falkenberg och tittat på teater på Vallarna med bl a Dag-Otto, det var trevligt. Vovvarna har varit hemma med Micke. Det har varit varma dagar men tyvärr så har hundarna inte fått bada för Bamse har fortfarande ett litet sår på benet och då tyckte vetten att han inte skulle bada ute, tråkigt för han verkligen tycker om att bada men det får bli vattenslangen här hemma istället. Mickes kompis Helena har tagit fina bilder på vovvarna o här kommer ett par.

RSS 2.0