Grattis Bamse på din 6 års-dag!

Och här kommer det bilder från dagens kalas! ( klicka på bilderna för att få dem större)
Paketöppning  Hemmliz är nyfiken på alla presenter  Hemmliz  Våran fina kille  Bamse fokuserar på maten

Bamse sneglar på Hemmliz tallrik   varsågoda!  Smaskens  mums   

Bilder påväg..

Nu har vi varit ute och tagit massor av bilder på Bamse och Hemmliz, dock har vi inte lagt in dem än på datorn men de kommer. Här är två andra bilder på våra härliga hundar hemma..





Hos veterinären igår

Ja så var det dags igen att göra ett besök hos vet Erik med Bamse. Sedan ett par dagar tillbaks så har Bamses op-sår gått upp, litet hål igen som det rinner lite vätska ifrån och det har blivit en värmeökning och lite svullen. Redan i rondellen innan kliniken så började Bamse stöka, gnälla sedan när vi stod utanför för att gå in så började han yla, ja han har verkligen tröttnat på det här han med. Erik beslöt att vi måste röntga Bamse igen så han fick en sovspruta och sedan var det bara in på röntgen igen, vi vred och drog så bilderna blev fina. Mycket glädjande var att det har läkt ihop ännu bättre denna gången, nu ser man inget mörkt streck i benet där det har sågat, ser riktigt fint ut men eftersom det öppnar sig hela tiden, vilket tyder på att implantatet irriterar så måste det bort, vi beslöt att en ny operation blir i början av augusti så det hinner bli ännu bättre ihopläkt. Nu kraftig antibiotika mot infektionen som har blivit vilket Erik tror att det kan vara en fistelgång som har bildats.
Bamse var svår att väcka denna gången, han sov så han snarkade men när vi sa att nu åker vi hem och äter KORV ja då reste han på sig, ha ha.
Erik var också mycket nöjd med Bamses gång, han haltar inget och använder hela benet mycket bra, vi är lite försiktiga med att låta honom gå för mycket men vi hoppas att det kommer att gå bättre och bättre.
Nu har jag lovat bilder varje gång jag varit inne men nu ska det bli bättre det lovar jag, vi har köpt en ny kamera så tar mycket bättre bilder så nu ska vi sätta igång, håll ut så kommer det bilder på vovvarna snart.
Håll nu tummarna för Bamse att det kommer gå bra, han behöver många tummar våran goa BAMSE.
Hemmliz är som vanligt pigg och full med bus, det som är ett bekymmer nu med henne är att vi upptäckt att tänderna är slitna!!!!!!!????Kan det vara hennes intensiva tuggande på bollar, hennes huggtänder är slitna samt en framtand lös!?!!? Annars är de vita o fina och inget illaluktande andedräkt, hon får bra kost så med stor sannolikhet är det hennes tuggande, nu tar vi bort alla hårda bollar så får vi se vad som händer, det är ett pyssel med vovvarna nu.

Förra veckan!

Jag måste bara berätta ang förra inlägget att det är så skönt på F18. Dagen efter då åkte vi dit igen för att ta en skön lugn prommenad. Jodå, det började med att det var lugnt och skönt, sedan dök det upp 2 följebilar till ballongåkarna då började vi ana ugglor i mossen, jo mycket riktigt det dröjde bara en kvart så hade 5 stora ballonger ramlat ner från skyn och därmed att antal människor si så där 100 st skulle jag tro, ha ha det var den lugna kvällsturen men hundarna fick ju lite social träning med så mycket som hände omkring oss. Tog lite kort som jag sätter in när jag sitter vid rätt dator.

Rödfärgad Hemmliz

Oj vilket härligt väder vi har! Det är tur det för halva vårat kök har stått på altan men nu börjar vi kunna ta in skåpen en efter en. Malin har målat väggarna röda, innan hon blev färdig med allt idag så fick hon besök av pojkvännen, "glömde" då målarlådan på golvet, i samma veva körde de provtjutning av hesa Fredrik som görs den 1:a måndagen varje månad vilket gjorde att hundarna for upp och började yla och springa hit och dit och Hemmliz for in i målarbaljan så hon blev röd och fin, ha ha. Så det blev raka vägen in i duschen för henne men nu är hon ren och luktar otroligt gott men lite paff blev hon, hoppas bara att hon inte tror att varje gång hesa Fredrik tjuter så blir det bad, hmm.
Bamse kämpar i värmen, det tar att ha så tjock päls men igår så borstade jag bort så mycket så jag tror att det har lättat lite men han har mestadels legat i skuggan idag. Igår kväll när det var svalare så åkte vi sent på kvällen till F18 och gick, hundarna tyckte att det var jätteskönt, Hemmliz sprang mycket i sin vanliga ordning och Bamse lufsade runt överallt. Vi såg en jättefin räv på långt håll, länge sedan man såg en sådan fin. Det är så skönt att gå där på F18 och det är rena skammen att man håller på att bygga för fullt på hela gamla flygplatsen, suck. Vilket utrymme man missar för olika aktiviteter men fortfarande får polisen har kvar sin träningshus och sin stora gräsmatta för sin träning men det krymper runt omkring. Innan man började bygga så hade man hela platsen att gå på, det är så rikligt med djurliv runt här och man undrar hur det kommer se ut i framtiden när husen kommer närmare och grönområderna försvinner, vart tar djuren vägen då? På en kväll när man går där så kan man se älgar, rådjur, rävar, harar, ugglor, vråkar, ormar, usch vad människan ställer till. Ja där fick jag in lite av vår ilska att detta försvinner.

RSS 2.0