Nu är det varmt och första duschen!

                                              Våran vattenvovve, älskar att bli duschad.



Hemmliz vill hellre gå omkring och lukta tydligen händer det saker på nätterna på vår tomt för varje morgon är det så spännande lukter överallt men en sak vet jag säkert att det är en igelkott som har sina turer i vår trädgård:)

                                                              Ska bara hjälpa matte lite grann:))



                                                En puss av fotografen lillmatte:))


Goingarna:))


Titta vilka läckra bilder Malin har tagit på vovvarna, högst upp en blöt Kool`ax efter ha lekt i vatten och nedan är det Hemmliz.
Nu äntligen är min kamera inlämnad för lagning och jag verkligen längtar efter den så jag kan fota igen. Malin har tagit fler läckra bilder som jag vill lägga ut här men fröken har så mycket att göra men jag hoppas jag får dem snart.
Vilken härlig tid det är nu, grönt och det luktar så gott ute. Hemmliz har äntligen blivit färdig med sitt löp och jag måste säga att Kool`ax har varit så duktig hela tiden:))))

Saknad



BAMSEMAN, tänk om man fick ge dig en stor härlig kram just nu, det hade varit gott:)

Min dotter har skrivit något så fint på sin blogg ang Bamse, gå gärna in på hennes blogg, zelleri.blogg.se.


8 Maj


Älskade vovvar



Här kommer en äldre bild igen och den är på Bamse och Hemmliz, visst är den underbar!!!
Den ligger också på Vovves hemsida under bilder och kan skickas som vykort, kul tycker jag. Min kamera är fortfarande stirrig så blir nog en ny inom en snar framtid därför är det bildtorka just nu. Malin får ta bilder åt mig nu men hon har så mycket att göra med skola, spex och annat.
Tyvärr så fick jag skjuta på Kool`àx MH, skulle har gjort det nu i juni men mina krämpor och behandlingar har satt stopp för det just nu så till hösten hoppas jag att det kan gå. Hemmliz är i börja av ett löp så hon är lite hängig och grinig.
Innan sommaren så hoppas jag också att Kool`ax har gjort sin röntgen också.
Bamse fattas oss så mycket.


RSS 2.0