26/3

Usch vad dålig jag har varit att uppdatera denna sida, hoppas jag har några läsare kvar:)

Sedan sist så har Hemmliz gått igenom vårens löpning och det ganska smärtfritt, Kooláx är duktig han tar ett nej när han närmar sig Hemmliz men när västa höglöpet var så blev lite jobbigare men ändå ganska hyfsat tycker jag. Så nu är det gjort. Bilden här ovan visar våran "nya" balkongräcke med gluggar åt vovvarna, här ligger de och kollar ut när jag sitter och jobbar med andra ord, min utsikt är inte så tokig heller.
Nu är våren i antågande, nästan snöfritt, enstaka snödriva här och var men i skogen ligger det ganska mycket, vi längtar verkligen till att få vandra i skogen inte minst vovvarna.

Angående miljöträning så var jag inne med Kooláx till Gärdet i Stockholm men det var en sen kväll, skulle hämta Malin i stan så jag passade på att ta mig en runda där med pojken. Det var bara vi där och en hel del snö kvar och många härliga dofter tyckte Kooláx. Oj vad har sprang glädjeskutt, tror nog att jag ska mig dit en dag också men då kan jag tänka mig att det är många många vovvar där och det är ju en bra träning det med. Bilden blev en aningen mörk och de små ljusprickarna ovanför Koolàx huvud är Kaknästornet;)



Vi fortsätter vår miljöträning så bilder kommer att komma.


RSS 2.0