GOTT NYTT ÅR!!!



Här skäller Kool`ax "Gott Nytt År" eller rättare sagt herrn som har svårt att vara stilla i en sekund. Hoppas nu att ni alla får ett härligt nyårsafton och var snälla mot alla fyrbenta vänner som är rädd för smällare och fyverkerier. Mina är inte ett dugg rädda för smällare utan tycker det är trevligt att titta på det men jag vet att det är många som är så rädda så rädda, skicka upp en ljuslykta istället för det tänker vi göra, en ljuslykta till vår mysBamse.

Gott Nytt år och God Fortsättning på det nya året 2011.

 

BAMSEKRAMAR TILL ER ALLA 


4:e Advent

 



Fjärde advent men ett par dagar kvar till julafton.
Idag har Malin och jag varit på Stockholmmässan och tittat på en massa vovvar, glad blev jag också för schäfrarna såg mycket bättre ut baktill inte alls denna låga som var för några år sedan, härligt.
När vi kom hem så vart det bus ute i snön med Hemmliz och Kool`ax.
Saknar så det gör ont i hjärtat efter Bamse så idag får Bamse stå för dagens bild.


3:e Advent

 





Vacker vinterbild med lysande ögon får bli dagens bild. Det är ju förstås Hemmliz och Kool`ax som busar runt inte har de tid att titta på hur vackert det är:)
Igår hade vovvarna kul, svågern Svempa kom på besök och vovvarna fick leka i flera timmar ute med honom, gissa att de trivdes. Det är det som är så härligt att vi lekar så olika med dem.

Ha en riktig härlig adventsöndag för det ska vi ha med lussebullar, pepparkakor och glögg.


2:a Advent





Oj, oj vad snö vi har fått, kan inte komma ihåg när det var så här mycket före jul men vad härligt och hoppas vi får ha kvar snön över julen. Hemmliz och Kool`ax hjälpte Micke igår med att göra snöfritt på altan.

Hemmliz väntar på att få anfalla snöhögen i skoveln:)



Undrar just vad Kool´ax letar efter.

Kool´ax är rolig han, kastar snön mellan sina ben, precis lika som när han bollar själv med bollen.

Kan du aldrig vara still tycks Hemmliz tänka, nej när man heter Kool`ax så är livet full rulle.
Härlig stund ute i snön blev det och mer lär det bli för hörde att det skulle komma ännu mera snö nu i veckan.

Ja så tänder vi andra ljuset idag, oj, oj vad fort det går nu, julen närmar sig med stormsteg. Mysigt det är att pyssla, sätta upp mer och mer julsaker, pyssla i köket med en mat som kan frysas ner så man inte står i köket hela julen, måste sätta igång med julklapparna också.
Så längtar jag till den 19 då jag ska till Stora Stockholm.

Kram och ha en härlig 2:advent


RSS 2.0