Koolax i repris

Sitter ofta och tittar på gamla bilder, här en liten Kooláx så kramgo så.. Man önskar att valptiden är lite längre så härligt att få njuta av dem när de är så små.

Här har vi en som älskar pannkakor

 
När det gäller pannkakor så kan Kooláx krypa upp i knät för att få vara med. Smask!!!

Ja se set snöar, allting vitt, vitt o busiga vovvar

 
 
 
 
 
Så började det att snöa idag igen, igår på kvällspromisen så halkade jag och Kooláx fram på isvägar men nu är det minst 2 dm snö. Jag och vovvarna var ute och skottade eller rättare sagt, jag skottade, Kooláx kastade sin röda boll på mig hela tiden och Hemmliz letade efter isbollar och käkade snö :)
Det är så härligt att se våra Kirunavovvar som älskar snö.

Kooláx hälsar på hos Malin på hennes jobb

 
 
Igår var Kooláx och jag på Malins jobb, SEA Hund&Katt i Kungens Kurva. Det inhandlades ett nytt Hurtatäcke för herrn i fråga hade växt ur sitt gamla, det är ju skönt att ha ett täcke när det är jättekallt eller om det regnar rusk. Det blev lite hundgodis och mat till katterna också.
Sedan vägde vi Kooláx och vågen stannade vid 39,8, inget fett här inte utan enbart muskler på vår kille. När vi sedan kom hem passade vi på att mäta manke också, 65 cm.
Om ni undrar varför han har halti så är det så att han är en stark kille och jag har som bekant fibromyalgi med mycket värkade leder, så då har jag detta hjälpmedel, han knorrar lite över det men det går bra. Annars är han hyffsat duktig på att gå fint men ibland blir så ivrig och vill dra iväg, han vill jobba på och han har så mycket spring i benen. På våra promenader hittar vi alltid någon härlig plats då han får springa lös och jaga sin älskade boll.

RSS 2.0