Härliga Kool`ax och mysiga Hemmliz

 



Denna filur är rolig på många sätt bl a gillar han tomat, apelsin, äpple, melon, morötter, banan, cips(inte ofta), hårt bröd, potatis ja listan är lång.
Kolla in den härliga blick han har här, han har glimten i ögat eller vad tycker ni.

Hemmliz vår "lilla" docka, hon är så go. Hon har verkligen en av och på knapp. När hon kommer ut så är det sådan fart på henne som man knappt hänger med men det är bara bra, när hon kommer in så kan hon slappna av redigt.


Bamse fattas oss



Det skulle vara dessa 3 ett bra tag till men så blev det ju inte. Hemmliz saknad är stor, hon letar efter Bamse och ögonen ser så ledsna ut. Kool`ax han saknar den Bamse som lekte och fostrade honom nu är Kool`ax spattig, blivit lite osäker och förstås letar han med.

Bamse och Husse hade ett speciellt förhållande till varandra och som Tina sa igår våra kära vovvar är bara inte en vän utan en livskamrat, så sant så.
 Se så stor och härlig våran Bamseman var, ja Hemmliz är med på ett hörn. Visst skämmer vi bort våra vovvar med att få ligga i soffan men det gör vi så gärna så.



Bamses och Kool`ax första kontakten med varandra och det gick så bra så.

Bamse med sin kära "bäbä", han älskade att ligga så här och det var ett måste med sitt lamm, när han skulle sova, koppla av och när han hade ätit. Jag vill tacka Lambiföretaget som hade den snällheten att skicka oss en låda med lambi till Bamse så vi hade ett förråd. När Bamse somnade in för alltid så hade han sin kära "bäbä" hos sig.

 

Älskade Bamse vad vi saknar DIG!


11 nov


Gråmulen dag och vi tog en promis vid Ågesta. Malin fotar oss nedanför ett litet berg, vovvarna tog sig ner galant men en annan fick nästan åka på rumpan ner, ja ner kom jag i alla fall.



Här har vi gått in i en inhängnad som jag vet att det brukar gå biffkor i, de syntes inte till idag men lite nervis var man i fall de skulle dyka upp, vilket fall som helst här delar Hemmliz och Kool`ax på en pinne.
Det är jobbigt att gå ut nu för det saknas ju en, men tittar hela tiden efter Bamsegubben för han brukade alltid gå sin egen väg, ja sådan var han, gjorde lite vad han ville och det var det som var så härligt med honom.
Jag är lite orolig för Hemmliz för på henne märker man att hon saknar Bamse, hon är lite orolig, tittar sig omkring, ja man ser i hennes ögon att hon funderar över något. Kool`ax har väl blivit lite spattig han med, Bamse var ju den som kunde leka hårt med honom och sa ifrån om det var något så där se man också att det är något som händer med Kool`ax. Ja detta kommer ta tid tror jag men vi får göra det bästa av situationen, livet går ju vidare och vi har ju våra 2 härlig lurvtussar som behöver sitt.
Ja, det var mina tankar en lördagkväll som denna, ha en skön helg ni med som läser här och ta hand om varandra, Bamsekram.


Saknaden är så otroligt jobbig



Den är bilden är också tagen den 29 okt, han springer så piggt så man kan inte fatta att det som har hänt har verkligen hänt. Jag vet att det är många som undrar vad som har hänt, jag skriver om det snart men det är så svårt men jag har lovat.
Bamseman du fattas oss!!!


Chocktillstånd och tårar

Idag 4/11 fick våran älskade, älskade BAMSE somna in efter en mycket kort tids sjukdom.

 



 

 

Den 29 oktober sprang och lekte Bamse på den gröna ängen, nu idag 4/11 springer han på en annan grön äng med sin mamma Axett.


Vi återkommer en annan dag och berättar vad som har hänt.


RSS 2.0