Nya bilder







Härliga bilder på vovvarna tagna av Malin, gå gärna in och titta på hennes fotosida(zellerifoto.se) också.
Idag har våren kommit till Huddinge vi har runt 10 grader varmt och solen värmer härligt. Jag kan se både krokus, påskliljor, tulpanknoppar i trädgården, mycket har hänt under snön:))
Vovvarna har varit och busat runt på Lidaängen med Micke så de är nöjda, i alla fall än så länge. Där låg det mycket snö kvar, upp till halva vaden enligt Micke så gissa de hade kul, lika bra att ta vara på det roliga snölekarna.


Älskade vovvar



Våra älskade vovvar ni skulle ju vara 3 i många år till.
Bilden är tagen i somras när Hemmliz(i mitten ni som inte vet) fyllde 4 år. Bamse(han som tittar så intensivt på maten) fick inte längre vara med oss, den 4 nov somnade han in. För er som väntar på varför säger jag att det kommer en förklaring till vad som har hänt någon gång framöver för det är fortfarande så jobbigt att skriva om det.
Hemmliz och Kool`ax känner fortfarande en stor saknad av Bamse, det var ju han så såg till att fungerade som det skulle, han vårdade, vaktade, lekte men framför allt han var en stor trygghet för dem. Hemmliz är deppig stundtals men hon börjar visa mer glädje för varje dag, Kool`ax vet nog inte riktigt vart han ska vara i flocken, han försöker vakta med att skälla som en tok när det ringer på dörren(gjorde inte det förr). Allt tar sin tid och det får det göra.

Det har blivit lite gamla bilder ett tag nu men min kamera har lämnat in så tillsvidare så får jag lita till Malin att hon ordnar lite nyare bilder åt mig.

Ha en bra söndag, nu går vi mot våren, snön har smällt bort riktigt mycket nu och mina krokus tittar fram ett par cm. Igår sken solen så härligt och idag snöar det för fullt med andra ord en typisk vårdag.
Var om varandra och fånga dagen som den vore den bästa i ditt liv.
BAMSEKRAMAR!


Ronja



I söndags fyllde vår vackra Ronja år, hmm 14 år sägs det men jag undrar om det inte är 15 år, måste verkligen sätta mig ner och räkna efter. Sedan undrar vi inte om hon har en överraskning i sin mage också eller så är hon skendräktig, ja det får tiden utvisa. Under hela sitt liv så har hon inte varit sjuk en enda gång och vi hoppas att det fortsätter så.
Bamsekramar till vår Ronja som är så go och rar:)


Längtan



Lite tillbaka blick igen, ute på en skogspromenad på landet. Vi har så fina härliga vägar att gå på där. Det enda som jag är lite skraj för är att det finns en hel del björn där men å andra sidan så är de väl rädda för oss:)
Vilket fall som helst så är det Bamse, Hemmliz, jag och husse som är ute på vift här. Vad jag längtar upp dit nu, måste åka dit nu i vår.

Som ni märker så är jag i farten att titta på gamla bilder igen.

Åhhh vad jag saknar Bamseman, se sådan underbar blick han hade, man blir så varm i hela hjärtat när man ser honom.
Här kommer en bild till.



Han gillade att bada, här är han i Söderhamns skärgård, gissa om han njöt.

Här kommer en bild till, jag tror i och för sig att jag har visat detta förrut men det får bli en repris.



Bamse älskade snö med tanke på hur denna vinter har sett ut så är det med sorg jag tänker på att det är mycket mycket tråkigt att Bamse inte fick uppleva denna vinter med all snö, oj vad han skulle ha njutit.

Här nedan liggar han och bara njuter.



BAMSEMAN DU FATTAS OSS!


RSS 2.0