Snart så......

Jag kastar in ett gammal bild till och säger att snart så är vi här. Fina badet i Bergviken där vovvarna kan bada och simma hur mycket som helst. Att låta vovvarna simma mycket i sommar har jag som mål så att deras muskler får sig en omgång och att framför allt Bamse går ner i vikt, måste ner mera.



Visst ser det härligt ut!

Kul med gamla bilder

Ikväll har jag suttit och titta på gamla bilder av vovvarna, jag kommer att göra så att jag då och då sätter in lite äldre bilder också för jag tycker det är härligt att minnas vissa stunder.



Här har jag kommit hem med Hemmliz( vi kom med flyg från Kiruna) och har precis träffat Bamse och de har bekantat sig med varandra och helt plötsligt så somande hon. Bamse lade sig då ner och väntade bredvid henne.



Hon sov och sov så till slut så somnade även Bamse:) Även idag cirka 4 senare så är det de bästa vännerna, de fungerar så bra tillsammans och det händer att de sover bredvid varandra fortfarande.




Söta Hemmliz, hon var som en docka när hon var liten och hon fortfarande nät och fin, gumman:)



Bamse för cirka 6½ år sedan. Så söt!



Bamse också cirka 6½ år sedan, vad jag gillar denna bild på honom, snö det är det bästa han vet, Kirunavovve som han är. Tänk vad åren går fort och snart blir han 7 år, stoppa tiden säger jag bara.

Matte torkar leriga golv, förpassade till altan



Hemmliz



Bamse



Kool`ax

Lite mer bilder från den 9 maj



Jag och Kool`ax en fin men blåsig dag!









Det var en jätteblåsig dag som synes!



Till och med örat blåste upp i korrekt ställning.



Visst är han söt våran "lillkille".

Det blev lite mycket Kool`ax nu men jag har inte glömt bort de andra, på lördagen var Bamse och Hemmliz på långpromis med Micke i skogen, de gick till sjön Gömmaren, en fin promistur på cirka 2 timmar men sedan höll Bamse på att skrämma ihjäl oss, efter ett tag kunde han knappt resa sig och när han väl kom upp så haltade han svårt, hjälp!!! Han fick genast medicin, massage och ligga mjukt. På söndagen efter en natts vila så gick han bra igen men var lite stel. Det blev lite för mycket för honom med långpromisen även om de tog många pauser så där får vi tänka om, många och korta promisar.
I dag söndag fick Hemmliz en egentid med Micke, de tog en skogtur samt lekte, det behövde hon. Bamse har fått ta det lugnt idag.

Stan idag

Idag var Kool`ax, Malin och jag(Lena) till stan närmare bestämt Rålambshofparken där det var Sqvalp vilket betyder cirka 600 KTH-studenter som bygger olika slags farkoster som sedan sjösattes. Vi tyckte att detta var en bra sätt att träna miljö med Kool`ax. OJ vad duktig han var, det var fullt med folk, högtalare som spelande hög musik, hundar, barn, änder och mycket mer, han var så lugn och duktig.





Här är det Malin som håller i Kool`ax och kusin Anna som står till vänster.



Men matte då, jag vill vara där du är!!!



Våran "lill-kille"! Han var så duktig!

Hurrahurra


Idag fyller mamma år!!!
Grattis grattis grattis!!!!

// Malin "lillmatte"

RSS 2.0