Helt underbara


Foto: Åsa Bergman, Lappfjällens kennel

Det här kortet togs för cirka 1 år sedan då Åsa (uppfödaren) var här på besök. Det är 2 olika kort som Malin har satt ihop till ett. Det var ett underbart tillfälle då alla våra hundar fick träffas. Bamse blev så lycklig, man såg det på hans sätt. Det är lika trevligt varje gång Åsa kommer och hoppas det blir fler gånger.
Här kommer en bild till med alla samlade från vänster så är: Hemmliz, Bamse, Ixxi, Axett, Vilja och Gnixa. Bilden är tagen av Åsa den med.



Åsa! Vi älskar våra hundar som vi fått förmånen att få från dej men det vet du redan vid det här laget eller hur!

Kan inte låta bli att lägga in denna vinterbild på Bamse, åhh vad jag älskar denna bild!



Det blir en vinterbild på Hemmliz också.


Bus i vår trädgård



Bamses älskade däck och Hemmliz med sin boll. Dragkamp med Micke.



Försök och ta mig säger Bamse, de här två har så kul tillsammmans. De får ju gå i vår trädgård hela dagarna och ibland ser man dem rasa omkring sedan har de sina favoritplatser att sova på. Bamse under ett träd i skuggan men Hemmliz ligger gärna i solen. Visst får de sina promenader också men när vi inte är är iväg på dem så får de gå ut och in som de vill, ja man kan säga att de har det bra.


Nu är det bestämt

Nu så har jag pratat med Erik igen och bestämt datum, det blir 25 september som den nya operationen kommer att äga rum. Vi bestämde så för att Bamse ska hinna äta en fulldos antibiotika igen så han är väl förberedd så inga otrevliga infektioner kan komma. Erik tyckte också att vi redan nu kan öka Bamses motion men jag ser framemot att kunna börja med vattenträningen med honom då tror jag att kg kommer att rasa mer än vad de gör nu. Jag känner att jag kan inte minska mer i matväg än vad vi redan har gjort. Håll nu tummarna för Bamse så att denna operation också går bra.

I morgon bestäms det

I morgon ska veterinären Erik ringa och vi ska då bestämma hur vi ska gå vidare med Bamse dvs när bortoperationen av implantatet i benet ska ske. Då hoppas jag att Bamse snart kan göra så här igen, det kommer väl ta en tid men man måste ha några mål här i livet eller hur?




Nya bilder igen!



Bamse



Hemmliztjejen




Trötta efter dagens promenad i regnet.


Så här sover Hemmliz!



Helt avslappnat sover Hemmliz så här väldigt ofta, visst ser det skönt ut! Det är även hennes favoritplats i soffan, vi bytte soffa för ett tag sedan och samma plats tog hon även här.
Nåde den som sätter sig där, då kan hennes blick flytta ett berg, ha ha!!

Den blåsiga dagen

Idag är det en väldigt blåsig dag, man är lite rädd att det ska ramla något i huvudet när man går ut. Alldeles nyss var vi ute en sväng och busade runt och Bamse fick en borstgenomgång i pälsen. Hmm Hemmliz for runt som en galen geting (vilken energi denna tjej har), så henne får jag borsta senare.
Nu satt jag och tittade på lite gamla bilder och hittade denna fina bild på Bamse, det var innan han skadade sig i benet, VISST ÄR HAN BAMSE-MAFFIG, ha ha, vilken kille. Hoppas att han kan göra så igen när allt har läkt igen bra.


Regn Regn, då blir det nya bilder i bloggen!





Hemmliz har roligt med vatten.



Hemmliz på 3 årsdagen med ny boll som hör och häpna den håller fortfarande efter cirka en vecka, bra köp med andra ord! Annars håller en boll i vovvarnas munnar cirka 5 minuter!



Vackra Hemmliz!



Goa Bamse!



Det har varit varma dagar för en Bamse med mycket päls och så har inte fått simma pga sitt ben!



Äntligen efter en lång tid tycker Bamse det är roligt att busa med Hemmliz igen!

Nu fick jag hem två väldigt blöta hundar som varit ute med husse på skogpromenad i ösregnet.

Oj vad man älskar dessa vovvar!!!



Ofta ser man Bamse och Hemmliz ligga så bredvid varandra, gissar att det tycker mycket om varandra. Bamse tvättar ofta Hemmliz, oj vad hon njuter.
Annars har det inte hänt så mycket sista veckan för vovvarna, det har varit så varmt så det har legats i skuggan och druckits mycket vatten men nu sista dagarna har himlen öppnats sig ordentligt, vägarna har förvandlats till åar, ja nästan i alla fall.
Bamses op-sår ändrar sig ofta, ibland ser det väldigt bra ut och har läkt ihop men så ibland öppnar det upp sig och vätskar sig och då är det antibiotika som gäller. Stackars Bamse har inte fått bada och simma pga detta. Det lutar nu med stor säkerhet att implantatet kommer att tas bort i slutet av augusti.
Vi har i alla fall försökt att stärka hans ben med promenader och lite annat, han har blivit mycket piggare och rör sig bättre och bättre.

RSS 2.0