Lillmatte Malins fotoutställning

Min dotter hade sin första fotoutställning idag, Huddinge har något som heter 1000 m konst, man sätter ut byggstaket 1000 m i hela Huddinge C. Hon fick mycket beröm av många som kom förbi och gissa om man är stolt. Hon tar riktigt fina bilder. Vill man se mer så gå gärna in på hennes hemsida: zellerifoto.se.


"Lilleman" Kool`ax 1 år 28/9



Bild tagen av Åsa, en mycket liten Kool`ax

 

En lite större Kool`ax som idag fyller 1 år, oj vad tiden har gått fort. Han är en mycket go kille med mycket fart i, glad och läraktig. Han älskar alla och vill ofta kramas.

Idag vill vi i hela familjen ge honom en BAMSEKRAM på sin 1-årsdag. Mer bilder på dagen kommer.


Kvällstur till "månlandskapet" igen!

 




 

Vovvarna var ute med Micke idag, ja inte Kool`ax då för han var med mig och vi gick en runda i motionspåret i Sundby tillsammans med Malin. Bamse och Hemmliz hade en härlig stund i sandtaget, de gillar verkligen att gå och gräva här. Bra också för deras leder.

Jag har satt ut mer bilder i vår bilddagbok som det finns en länk till här bredvid:)


Bamses och Hemmliz utflykt igår



Här var de med Micke igår, ett jättestort sandtag, bra träning. Ser nästan ut som ett månlandskap.


Kool`ax på F18





Idag var Kool`ax och jag på F18 skönt ställe att träna och promenera på. För några dagar sedan va vi här också och då tänkte jag pröva och se om han kunde ta sig upp för en av dessa höbalar, så jag manade på honom att ställa sig mot en med tassarna, döm om min förvåning när han tog ett jätteskutt och var uppe, så idag när vi kom tillbaka så hoppade han upp på alla han kunde se men när han hade hoppat cirka 12 gånger så gick det trögt och då fick han lugna sig. Man såg att han tyckte att detta var riktigt roligt. Jag har liksom inte kommit mig för att låta honom hoppa så här för jag har Bamse och Hemmliz i tankarna och de ska inte hoppa så här, Bamse pga av sina korsband och Hemmliz sina höfter.
Sedan så tränade vi kasta boll och stanna kvar samt hämtning, gick som en dans, han är otroligt lättlärd.
Nu undrar ni kanske vart Bamse och Hemmliz gjorde, de var hemma men sedan åkte Micke iväg med dem till ett stort sandtag och tränade lite där.

 


Frusna vovvar

Igår när jag städa var Gerte och Micke iväg med vovvarna i skogen, trodde jag hmm, dels var de det men de hade åkt bort till Fituna och letat sig ner till havet och där fick vovvarna bada eller rättare sagt simma. Av olika anledningar så har vi inte kommit iväg till något vatten i år så detta var första gången i år, skäms lite faktiskt när jag skriver det eftersom sommaren har varit så fin men som sag det har funnit anledning till det.
Kool`ax hoppade i första gången i sitt liv och simmade iväg, duktig, men han är ju en Lappfjällare och det betyder ÄLSKA VATTEN!!!!!!Han är rolig han, han höll Hemmliz i svansen här med men vi måste försöka få hon sluta för Hemmliz börjar bli riktigt irriterad på honom när han gör så. Tyvärr har jag inga bilder just nu av själva badadet för de hade glömt kameran men tog några bilder med mobilen, jag lägger in dem senare. Men så såg det ut när de kom hem, trötta, lite kalla så det var skönt att bli ompysslade tyckte de. De låg så här ganska länge.

Bamse



Kool`ax och Hemmliz

 

Kool`àx

 

 

En mycket trött Hemmliz


RSS 2.0