Hemmliz operationsdag



Idag har våran Hemmliz varit inne och opererat bort tandroten som var kvar efter att en tand gått av, tyvärr så har hon gått ett tag med det och säkert haft ont för det var redigt inflammerat runt.
Det var jobbigt att lämna henne på Södra Djurkliniken idag för hon har aldrig blivit lämnad så men det gick bra. Gissa vilken glad vovve vi fick hämta sedan och det hade gått så bra, några stygn blev det och hon var väldigt trött så hon har fått ta det lugna i kväll.

Morgongymnastik









Bamse och Kool`ax har morgongymnastik med lekkorvbandet.



Hemmliz har lagt beslag på bollen och väntar på att vi ska ta en match. Bör jag tillägga att hon älskar att leka med bollen, hi, hi!

Bloggtorka



Det har varit lite tunt med blogg här, jag, Gerte och Malin har varit på Öland i ett par dagar och hälsat på en go vän som vi inte hade sett på cirka 10 år. Vi hade ett par underbara dagar, tyvärr kunde inte vovvarna följa med men nästa gång vi åker ska de få följa med, vi har nämligen blivit lovade att få hyra en stuga som ligger precis vid stranden, härligt och det ser vi framemot:)
Det var tänkt att vi skulle ta oss en tur till landet också men tyvärr har det inte blivit så än men någon helg framöver så måste vi ta oss dit. Nä nu måste jag ladda batterierna till kameran och ta massor av bilder på våra vovvar.
Härom dagen så vägde vi dem och Bamse har gått ner 5 kg, HURRA, nu väger han 50, Hemmliz ligger kvar runt 34 och Kool`ax har blivit en ståtlig gosse på 35 kg, han är stor!!!!!

Visst är vi fina



Bamse



Hemmliz



Kool`ax

Så mycket gott på Hemmliz:s dag




Här var det kalas!

RSS 2.0