Hemmliz 4 år, GRATTIS!!



Som sagt, idag fyller våran prinsessa 4 år och då väntas smaskens och presenter. Bilder från dagen kommer senare och som det ska så skiner även solen på denna stora dag.
Husse och matte firar även 25-årig bröllopsdag så det blir en hel del att fira.

Träff med släktingen Jixza m familj

Det är trevligt när dagen får en annan vändning än man hade tänkt sig, Katarina från Järvsö ringde och sa att de var på besök här nere i Stockholm, genast bestämde vi träff. Det blev Kool`ax som fick följa med idag.



Men hejsan det sägs att vi är släkt:)



Oj, oj vad snabb Jixza var, knappt att Kool`ax hängde med där även om han är snabb han med.



Det var varmt idag samt har man sprungit så mycket är det skönt att få vila en stund.



Jixza är en väldigt vacker vovve och mycket trevlig, det var kul att få träffa henne.



Det var en mycket trött Kool`ax vi hade med oss hem.
Nu hoppas vi att det blir fler träffar eller hur!

Tack för en trevlig stund!

Nu måste jag skärpa mig



Måste säga att jag verkligen legat på latsidan vad det gäller att fota, min kamera har ju varit en sväng till Japan och sedan har den inte blivit uppladdad igen men nu sjutton om det inte ska bli av idag.
Ja dagarna går och jag har redan jobbat en vecka , har en vecka jobb till sedan är det ledigt 2 veckor till härligt och då hoppas jag verkligen att vi ska komma iväg, planerna är landet, Öland och kanske något mer, vi får se.
Hemmliz är inne på sin 3:e löpvecka, hon tycker att det är jobbigt och Kool`ax ja, han har för första gången fått känna på detta med goa lukter av löptik. Det har gått relativt bra tycker jag och det är mycket tack vare Åsa:s grund till att säga NEJ, han verkligen lyssnar på det, så nu har jag som mål att arbeta vidare på detta så han kan låta löptik vara, hoppas det går.
Hemmliz har en operation av en tand att göra den 24 aug. Hon tappade ju en för cirka ett halvår och då trodde jag att det var okej men när vi gjorde en hälsokontroll hos vetten så upptäcktes det att roten satt kvar, gissa om jag skämdes som inte hade tänkt på det, suck, men jag har som ni vet haft annat att tänka på senaste halvåret. Hemmliz har en liten inflammation runt roten så det är bra att vi får bort den.
Bamse vankar som vanligt omkring, tycker nog att han har blivit lite tunnare, måste väga honom i dagarna. Han har lite jobbigt med att resa sig och gå när han har legat ett tag men när han väl har kommit igång så är det fart i honom. Han och Kool`ax leker väldigt bra tillsammans och det är ju toppen för Bamse att han rör sig. Bamse rör sig även bra när han är ute och går men jag tror att operation av andra korsbandet är ett måste snart för man ser att den inte är helt okej men vill få ner honom lite mer.
Kool`ax, lilleman då, ja han är överallt och vill ha fart jämt men när han kopplar av, ja då gör han det med besked t ex han sover hela natten utan att röra en fena:) Vi håller på med vardagslydnad och han är jätteduktig, att gå ut och gå med honom är en fröjd, han är superduktig. Att gå fot, vet han hur man gör men glömmer sig ibland, komma och gå runt och sätta sig, perfekt, likaså sätta sig framför. Stanna kvar börjar att sitta och nu har vi lagt till att stanna innan vi går över gata. Gissa om han är stark, huva, säger bara tur att han inte vet det ännu:) Här måste lydnaden verkligen sitta.

Ja nu vet ni, ni som är trogna läsare av denna blogg att vi lever och snart ska jag komma igång med mer bilder.

Ha det så bra så länge och njut av sommaren!!

Varma dagar!



Kool`ax och den vimsiga blomman!



Mitt i prick!



Där tog jag den!



Bamse vill också vara med och gräsmattan börjar se ut som en lervälling men vad gör det, de har ju så kul och det är så varmt:))




Nu börjar blomman se lite skadad ut, hi, hi!!!



Bamse vilar efter duschen.



Hemmliz ville inte blöta ner sig idag så hon låg bland blommorna och njöt!



Sedan fick alla 3 varsin isglass, is med levergodis i, här smaskar Kool`ax!



Hemmliz njuter av sin glass!



Bamse njuter han också!

Lite bilder från Bamses 7:års dag



Dukat för smaskens!!



Mmm det här var gott tyckte de!



Slut på all mat!!



Nya bollar blev det i paketen, ballonger och mätt i magen, dagen kunde i bli bättre tyckte Bamse!

RSS 2.0