OJ OJ

Nu har det gått en bra tid sedan jag skrev här och mycket pga att min kameraladdare har varit bort man vill ju lägga ut bild samtidigt men nu har den hittat hem igen.
Hur är det med vovvarna så, jo nog känner man att man lever Hemmliz är i höglöp med allt det innebär men jag måste säga att Kooláx är duktigt. Han är nöjd med att ligga bredvid henne men inte på natten förstås. Ett minus är att han blir allt mer vaktig vid varje löp och det måsta vi verkligen försöka jobba på. Men samtidigt förstående med alla hormoner som spritter i kroppen.



Här myser Hemmliz med ett smaskigt revben, inte dumt det här med en "lillmatte" som arbetar på SEA Hund och Katt och har nästan alltid med sig något smaskigt hem.



Här smaskar Kooláx.



Hemmliz med sin älsklingsboll i hårdplast, en superboll för henne då hon rör sig okej när hon bollar runt.



Hemmliz i farten, jag är så glad för vi har fått ner henne i vikt pga att vi bytte foder som var för att gå ner i vikt samtidigt förbättra lederna MEN en stort minus hennes päls blev så jäkla dålig och hon fick klåda samt sår så vi fick gå tillbaka till den vanlig fodret men nu hoppas vi att kunna hålla henne så att hon går ner lite mer samtidigt som jag vill muskla upp henne och det blir ju jättebra nu när hon kan simma ute igen. Tilläggas bör att redan efter några dagar efter byte tillbaka till det vanliga fodret så försvann klådan.



Kooláx gillar också denna boll men får verkligen jobba för att få han den.


RSS 2.0