Sen Skogpromis 12/8

Vi for ut för att ta oss en härlig skogspromis, tänkte lite att vi kanske skulle hitta några kantareller, jodå 4 st hittade vi, mycket underligt det fanns för övrigt ingen svamp alls av någon sort ännu underligare. Några som verkligen njöt av skogspromisen det var dessa 3.





Så härlig mark att gå på och vi upptäcke också vad smidigare Hemmliz rörde sig nu och det är bara med en veckas intag av Nutrolin Senior som ska hjälpa hennes stela leder att mjukas upp, som sagt jag tycker faktiskt att jag redan nu ser en förbättring samt att just denna mark är superbra för henne. Vi har också fått ner henne några kg och det är ju också superbra. Just nu är hon inne i ett löp så hon är väldigt urfälld och har ett humör som svänger, våran mysHemmliz.



Undrar just var Kooláx hör , någonting var det. Här finns det mycket älg och vildsvin så det kanske var något sådant han fick vittring på för gissa om han sprang och spårade, vi funderade just på hur mycket herrn springer egentligen för vilka turer han tog, undrar om man kan sätta en stegräknare på honom , ska banne mig försöka på kul. Han är helt otrolig med att springa, han försvinner på en sidan och dyker upp som gubben i lådan på ett helt annat ställe. Han fastnar så i ett spår så det är svårt att få honom att lyssna men det blir bättre och bättre där med. Det är bara att konstatera att vår Kooláx måste få springa av sig redigt för att han ska bli riktigt lycklig, han har så mycket spring i bena.
Han är så vacker, just nu är han också ganska utfälld.


RSS 2.0