Hemmliz i solskenet



Mer bilder från idag, kommer inom kort!


Kool`ax



Kool`ax har haft problem med sitt hängade öra en tid med klåda så förra veckan bar det iväg till vetten, det visade sig att han hade svamp. Han blev nersövd för han ville inte att någon skulle peta honom i örat i alla fall inte så långt in. Han somnade gott och örat blev rengjort, analyserat och dessutom fick han bonus med att de klippte hans klor.
Vi fick eller rättare sagt köpa rengöring och medicin som han ska ta i 10 dagar. När det var dags att väcka gossen så tyckte han att han sov så gott, det tog ett tag även om han fick den s k uppvakningssprutan. Sedan ville han hem och vi hade en ganska så lugn och trött kille hela kvällen men nästa morgon var det fart på honom igen. Nu nästan en vecka efter som ser örat kanonfint ut och Kool`ax verkar vara nöjd med livet.


Alla Hjärtan




Lena(matte i huset):

Mitt Hjärta brinner för hela min familj.
Mitt Hjärta brinner för alla vänner.
Mitt Hjärta brinner för livet.



Hela familjen skickar ett speciellt hjärta till vår Älskade Bamse som inte finns med oss i livet.




BAMSEKRAM


Bamse kunde också hoppa högt när han var frisk



Idag har jag en sådan längtan efter Bamseman, det riktigt värker i en av längtan. Det är fortfarande svårt med alla tankar. Jag har ju lovat att skriva ner vad som hände honom men jag tror det får vänta ett tag till, när jag försöker skriva ner det så rinner tårar hela tiden.
Han var ju så speciell.
Det är skönt att man har Hemmliz och Kool`ax som alltid finns i ens närhet men givetvis inte kan ersätta Bamse. Man ser att Hemmliz sörjer fortfarande, hon har ändrat lite i sin karaktär.
Älskade Bamse vad vi längtar efter dig.


Jag kan hoppa högt säger Kool`ax




Snöbollshopp!

 



Kramsnödag, vad passar inte bättre då, jo snöhopp!!



Här flygs det, tjoho!



Gissa om de hade roligt idag!



Kool`ax:s snygga stil!



Bägge kan hoppa riktigt bra:)



Fråga mig inte hur han bar sig åt, men han hamnade alltid på tassarna i alla fall.

"Lilleman" :))

 



Govovvar!


Snö, snö, snö!!!



Här väntar Hemmliz och Kool`ax på att få sällskap ute, precis en kvart efter så började det snöa enormt mycket igen så när Kool`ax och jag tog en promis senare på kvällen hade det kommit ett par dm, det är inte plogat någonstans så det kändes som man tog ett steg fram och halkade 2 tillbaka, gissa man vad slut i benen, jag tror att vi gick cirka 5 km.



De har en röd, blå och gul boll av denna sort, det är de bästa jag någonsin har köpt till dem, håller så bra trots att de misshandlas ordentligt. Absolut värd vart enda öre.



Till skillnad av denna boll som höll cirka 3 sekunder, poff så var den sönder. Som jag även skrev i bilddagboken så berättar jag även här om Kool`ax påhitt när det gäller denna boll. Som sagt här kommer han med sin älskade trasiga boll:)



Sedan tar han den med bägge frambenen........



Skickar sedan bollen mellan bakbenen cirka 10-15 meter bakåt, han ser för härlig ut när han gör det. Tyvärr hann vi inte med att få själva ivägskicket men kanske någon annan dag:)
Nu väntar vi med spänning på nästa påhitt av honom, han är för härlig:)



Kom och ta min boll om ni törs, Hemmlizblicken som säger allt, gofia:)


RSS 2.0