Äntligen



Äntligen har Bamse börjat gå ner i vikt, igår vägdes han och han har gått ner 3 kg så nu hoppas vi att det går åt rätt håll. Bilderna som läggs upp idag är tagna av Mickes kompis Helena, de var ute med Bamse och Hemmliz i lördags.



Skogsmulle i farten.



Vacker är han våran Bamse.



Vackra Hemmliz



Gillar pinnar eller ska man säga grenar.



De hade en vacker solig dag i lördags sedan kom det snö och det tyckte vovvarna var jättekul för är det något våra Lappfjällare från Kiruna tycker om så är det SNÖ.
I morgon lägger jag ut lite snöbilder också.

Miljöträning i Huddinge Centrum



Idag har vi varit i Huddinge centrum för lite miljöträning. Här har Kool`ax hittat stora scenen och tyckte att här var det fint och sitta och titta på allt folk som gick omkring. Det var isfesten idag och det gjordes en del figurer i is.



Många människoben var på gång idag, Kool`ax skötte sig så bra, skällde en gång på en hund men sedan passerade vi många utan att han ens höjde ögonbrynen, grymt duktig!!!!!



Börjar bli en stor kille nu!

En vanlig dag



Här ligger Bamse och funderar.
Idag har alla vovvar fått sina klor klippta, håret klippt vid trampdynerna klippta, allt gick bra, de är så duktiga!
Det var ett tag sedan jag uppdaterat om Bamse: ja han mår som vanligt, vi kämpar med att få ner honom i vikt och det är inte så lätt kan jag säga. Nu har vi gått över till Royals Light och massor med morötter och det verkar vara bra för det sätter liksom igång magen. Vi har inte vägt honom än, ska väl göra det i slutet av veckan. Annars får han sina promenader, blir lite stel, får massage men han är lekfull när han ute så det ser jag som ett gott tecken. Orkar faktiskt att gå en bra sträcka nu.
Hemmliz: hon mår också bra, fäller massor av hår så det blir väl ett löp snart kan jag tänka. Hon han fullt upp på dagarna att fostra Kool`àx, hon är nog lite trött på det ibland för han kan vara lite påstidig på henne så hon får sina ensampromenader med någon av oss och det tycker hon är skönt.
Kool`ax: full fart hela dagarna kan jag säga, han växer så det knakar, det blir stor kille. Han är en go sådan också. Hungrig jämt, äter allt, ha, ha. Alldeles nyss blev det tomat som slank ner. I helgen tänkte jag tar ner honom till Huddinge centrum för lite miljöträning, det är isfest där, då man tävlar i att göra figurer i is och jag tänka mig att det blir lite folk.
Nä nu måste jag sluta att skriva för jag är öm och har ont efter min senaste operation för bröstcancer, hoppas allt är borta nu så jag kan börja träna med vovvarna igen. Ha det gott så länge och var rädd om er!

Duktig Kool`ax

Idag var vi på fest och eftersom Kool`ax inte ännu kan vara ensam hemma fick han följa med och han skötte sig UTMÄRK!!!! Gissa vad vi var stolta, han var hur lugn som helst i ny miljö och nytt folk, han åt, sov och låg åt på sitt tuggben. Oj, oj säger jag vilken KOOL voove;)



Andra saker Kool är duktig på nu, 19 v gammal:

Han säger till när han behöver gå ut, hoppar på dörren.
Säger till när vattnet i vattenskålen är slut, han smäller till skålen med tassen, Bamse gör så och han har säkert sett det.
Sitter vid "sitt".
Läggar sig vid "ligg" och handvisning att lägga sig ner.
Kommer vid kom, nu ska vi lägga lite vikt med "hit" då vi vill att han ska komma på en gång.
Ger "vacker tass" när vi ber om det.
Kan gå fot ett tag.
Ger ganska bra ögonkontakt.
Hoppar upp t e x i soffan vid kommando "hopp".
Vid matsitationen har vi lärt honom att sitta innan han får maten, det går galant, dessutom går det utmärkt att avbryta ätande utan att han säger något.

Jag har säkert glömt något men oj vad han lär sig fort, så nu gäller det att vi ligger i och ta vara på detta.








RSS 2.0