En fin höstdag



Bamse



Husse och vovvarna

Bamse i aktion

 

Kool`ax och Hemmliz

 



Hemmliz ser något där borta



De är gärna tillsammans



Kool`ax har snygga sittstilar

Leka det är kul det.

 

Som ni ser så har vovvarna, Husse och Malin haft en skön stund ute idag. Malin passade på att fota och det är trevligt tycker jag. Bamse har varit magsjuk i 5 dagar, har inte fått behålla något men nu äntligen så verkar det ha vänt, han äter fortfarande mild kost och lite men han var så pigg och for omkring. Dessutom så har han gått ner mer i vikt är nu nere i 49 kg, bara 4 kg kvar till den första målvikten som var satt hos vetten, vi började på 55 kg så det är inte så tokigt eller hur. Tack och lov så har de andra inte fått magsjukan utan de var pigga som vanligt. En del märker kanske att jag sätter in samma bilder här som i bilddagboken men som jag har sagt förrut så är det inte alla som kollar på bägge så därför. Det är trevligt att se att det är en trogen liten skara som tittar här. Snart så kommer väl vintern men ännu är det milt ute och idag har jag tagit in alla blommor så som pelagoner och andra som fått stå ute under sommaren.


Kommentarer
Postat av: Helena

Massor med fina bilder på väldigt fina vovvar. Trist där med Bamse och magsjuka men skönt att det verkar ha lagt sig. Och kul att höra om hans vikt. Det går åt rätt håll. Det är toppen. =)

2009-10-29 @ 22:05:05
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Härliga bilder :)

2009-10-30 @ 00:09:55
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Åsa M & Kompix

Vilka härliga och lekfulla bilder:-)

Ha en trevlig och mysig helg!

2009-10-30 @ 00:11:34
Postat av: Åsa "mommo"

Underbara bilder! Blir så varm i hjärtat att se era fina hundar, dom är ds otroligt vackra alla tre!

Jag, barnen o hundarna befinner oss i Piteå hos min kärlek :) Igår var vi till Skellefteå o leverarade 2 valpar samt träffade Tina samt Mia o Stig som har Hazzta, mkt trevligt. Även Vilja fick åka hem till husse Andreas i Lycksele, så nu har vår flock minskat avsevärt. Imorgon ska vi åka hemåt o då kommer Lufsas nya ägare o hämtar henne, hon ska flytta till Katterjåkk som ligger vid Riksgränsen, alltså alldeles vid Norska gränsen uppe vid oss.

Hoppas ni har en underbar helg, KRAM från oss alla!

2009-10-31 @ 12:40:49
Postat av: Astrid

Fina bilder! Fina hundar :) Kul att se tre stycken långhåriga söta schäfrar.



Hälsningar från oss i Kall.

2009-10-31 @ 17:26:01
URL: http://www.harptjarnen.hundsida.se
Postat av: Mimmi & Bamse

Ja det tycker jag också att man ska göra.. Vi röntgade Bamse innan han fick dra.. :) Och hans resultat är de bästa man kan få.. Hoppas att hans höfter är bra :)

2009-11-01 @ 20:37:28
URL: http://tramsebamse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0