Vintern har kommit till Huddinge



Äntligen kommer snön och det bara öser ner, vovvarna ser lika förvåndad ut varje gång det kommer vitt ner:)
Jag tog denna bild alldeles nyss(11-tiden), jag sitter och jobbar men var bara tvungen ta ut vovvarna en stund för att de skulle få njuta. Bilderna är väl inte av den bästa kvalité men som sagt det blåser väldigt mycket och speciellt Kool`ax skuttar omkring som en kanin i trädgården.



Kool`ax vår Kirunavovve, han njuter!



Hej matte, vad gör du?



Hemmliz står och tittar när Kool`ax far omkring, hon har det lite jobbigt är inne på sin 2:a löpvecka och Kool`ax har mycket känslor dels snön som gör honom så glad och dessutom som luktar Hemmliz väldigt gott och vad är nu detta som händer tycks han tänka:) Han är faktiskt ganska duktig på att låta henne vara när säger nej till honom.

Om ni har lust så gå in på bilddagboken.se och skriv zelleri som sökord så titta på den 15/12, vilka fina bilder Malin har tagit på vovvarna.



När det är sådana här dagar när snön öser ner ja då går tankarna till Bamse, han älskade snö, kunde ligga ut och bli översnöad och bara njuta. Bilden är tagen i mars i år och han leker med sitt älskade däck.
Vad vi saknar honom och hur många gånger per dag man säger: VARFÖR, fick han inte leva ett par år till! 
ÄLSKADE HÄRLIGA STORA BAMSELUFS, DU FATTAS OSS SÅ MYCKET!


Kommentarer
Postat av: Helena

Har en vovve här hemma som är helt galen i snö här hemma...är alltid lika kul att titta på när vovvar far omkring och leker i snön.

Harley skickar hälsningar han också...

2009-12-17 @ 15:06:32
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/
Postat av: Astrid

Härligt med så mycket snö! Higginz for omkring som en galning när det hade kommit så pass mycket snö att det hade bildats snövallar, skutt över och ner i drivan.

Ler när jag tänker på hane och löptik. När vi hade tiken så tyckte vi också att det funkade bra med två hanhundar och en löptik, tills dom kritiska dagarna. Då var Higginz som galen, vi fick ha tiken i bur och Higginz stod ovanpå och skrek och skakade galler. Tre dygn utan sömn för oss sen var det lugnt igen. Säger som du, man saknar de sina som inte finns med oss längre.

Ha det gott, krama vovvarna.

/Astrid

2009-12-18 @ 09:42:33
URL: http://www.harptjarnen.hundsida.se
Postat av: mukta

fin blogg

2009-12-19 @ 23:14:48
URL: http://muktas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0