Duktiga, duktiga Kool`ax!



Vi är så stolta över honom och speciellt nu när Hemmliz precis har passerat höglöpet. Jag har varit lite nervös hur han skulle ta det, visst han är intresserad och luktar väldigt mycket på henne och när hon kom in i höglöpet så gnällde och pep han, ville väl närma sig henne lite väl mycket men varje gång man sa NEJ så lade han av, otroligt duktig tycker jag. Hoppas att det fortsätter så framöver. Jag blir fortfarande så förvånad att bara med ett par timmars mellanrum att det kan ändra sig till från att ha varit jätteintressant till att han inte bryr sig med andra ord, höglöpet är över och det är åter lugnt i stugan med ett par jättetrötta vovvar.


Kommentarer
Postat av: Åsa M & Kompix

Men oj, det var duktigt gjort av mr K. Jag hoppas att hans bror som snart får känna av Viddjas löp är lika duktig. Men han var jobbig redan i somras så jag är lite nervös att han ska vara ännu jobbigare nu då han är äldre:-( Men vi lever för hoppet och hoppas det går bra när hon väl sätter igång med löpandet:-) KRAM & Gott Nytt År på Er!

2009-12-30 @ 12:41:35
Postat av: Annelie

Bella har precis löpt klart här också, Atlas har varit lika duktig som Kool`ax. Hoppas att det är så nästa gång hon löper så det inte är för att han är omogen ännu. Håller tummarna. Gott Nytt År!!

2009-12-30 @ 15:36:23
URL: http://labbar.se
Postat av: Linda & Azi

Vad bra att det gick bra! När Azi löpte bodde vi hos en kompis som hade en amstaffmix hane. Men det gick jätte bra, han var intresserad men vi sade NEJ som ni. Så lade han av genom hela löpet. Ska ni kasterera Koolax?

2009-12-30 @ 18:42:03
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Karina

Vill önska dig Lena, din familj och vovvarna ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Även passa på att tacka för det jättefina julkortet.

Här hoss oss är allt bra, vi har just varit ute i snön med hundarna (våra liksom dina älskar ju snö), åkt pulka och kollat isen på sjön.

Njuter av att vara ledig några dagar till.

Kram från Karina och Cnixa

2009-12-31 @ 15:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0