Kool`ax snart 7 månader(28/4)



Snart 7 månader, vad tiden går fort och se så stor han har blivit. Han är en riktigt lurvig en med mycket bus i blicken. En av hans nuvarande bus är att ta mattes nyplanerade penseér i blomlådan, ta dem och ruska till så det blir jord över hela altan, en annan är att fortare ta sig in till katternas mat(de får mat i ett annat rum) än katterna och ta sig en gobit, rackarns vovve, han är inte katternas favorit då!!!! Han är duktig på att lära sig och gör det fort så det ser ljust ut. Pga den skadade tassen har han inte fått några långa promisar på hård mark, gissa vad det spritter i honom nu, snart så hoppas vi att han kan leva normalt igen.

Kommentarer
Postat av: Karina Uhlin

Hej Lena!

Vet precis hur det är att ha ung hund som skall ta det lugnt, verkar som om det lagras energi för varje dag, i dom små trollen.

Har haft samma problem som dig att hitta bra sko/bandageskydd till Lippa, fick ta saken i egna händer och sy ett, det var det bästa vi haft.

Hoppas lille Kool'ax snart blir bra i sin tass så han kan ut springa av sig ordentligt, så mattes planteringar klarar sig.

Kram från Karina och Cnixa

2009-04-22 @ 17:55:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0