Vi ler ikapp med solen idag!!!

Idag hade vi tid för stygnborttagning och samtal med sjukgymnasten Åsa. Så är såg Bamse ut innan vi åkte, ha ha kolla skärmen så den har blivit tejpad pga hård hantering av en viss herre!



Och så här såg såret ut innan stygnen togs bort, fint eller hur!





Så sammanfattar vi besöket:
Stygnen togs bort, Åsa mätte tempen på benen och det var normalt, hon mätte muskelmassan som har blivit betydligt mycket bättre sedan i våras, så våra träningar har givit resultat. Nästa vecka få Bamse börja och vattenträna, så skönt. Vi ska öka motionen, han får t o m börja med att småjogga i spåret tillsammans med Micke(älste sonen i familjen) och det har både Micke och Bamse längtat efter tror jag.
Bamse måste få bort en del övervikt helst så ska 9 kg bort, så han kommer ner till 45 så det målet får vi har nu samt att bygga på kondisen, åhh det ska bli så bra!!!!!!!
Antibiotikan ska vi trappa ner, han har ätit det sedan i mitten av febr i år. Vi ser en förändring nu efter senaste operationen, Bamse har blivit mycket gladare och spralligare, hoppar och busar. Skärmen ska han få slippa också men inte på nätterna än men snart så är den väck den med.
Sammantaget var detta en MYCKET BRA DAG FÖR BAMSE OCH HELA VÅR FAMILJ.

Med denna ros(sista för i år i trädgården) vill jag ge alla som har tänkt, uppmuntrat, hållt tummar och klor, hjälpt Bamse på alla sätt och vis, till alla på Södra Djursjukhuset som har skött om Bamse, ja ALLA som på något vis har stöttat oss, STORT TACK OCH MÅNGA KRAMAR!!!!!


Kommentarer
Postat av: Karina Uhlin

Vad glad jag blir av att läsa om Bamses veterinärbesök idag, gott att ni äntligen skall få komma igång med vattenträningen. Blir det träning i bassäng eller vattentraskare?

Just ikväll står inte Cnixa högt i kurs då hon och Nubbe varit en tur i mossen, är övertygad om att dom omöjligt kan bli mer lortiga än vad dom är just nu.

Är lite nyfiken på vad Bamse äter för mat nu då han skall gå ner i vikt?(en yrkesskada)

Kram från oss Karina och syrran Cnixa

2008-10-06 @ 21:30:35
Postat av: Lena

Hej, jag skriver svar i din gästbok!

2008-10-06 @ 21:49:45
Postat av: Åsa "mommo" Bergman

Hej på er Lena!

Underbart att läsa att all er "möda" gett resultat...guud så skönt!

Jag önskar er nu all fortsatt lycka på vägen..

Ser fram emot "glada" rapporter om viktnedgång och motionsturer :) håller tummar!

MÅNGA kramar till er alla!

2008-10-13 @ 19:46:03
URL: http://www.lappfjallens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0