Suck vad är det som händer????

Bamse var och vattentränade i fredags, gick bra men var lite seg och när han kom hem så spydde han. Men i helgen när vi var ute med honom så gick det bra, han rörde sig riktigt bra, han t o m galopperade ett par gånger. Vattenträning igår måndag, då upptäcker vi att han belasta det oskadade benet något som han aldrig har gjort förrut, VARFÖR!!!
Vilket fall som helst så ville vår sjukgymnast att detta ska kontrolleras så imorgon blir det vetten igen och ev röntgen, måste kolla upp så det inte är något tokigt.
Ett plus i kanten är att han har gått ner 2 kg men han har inte ätit något vidare sedan i fredags, det ska sägas att jag nu igen prövar Hills bantningsfoder för att se om det kan starta en viktnedgång och hoppas att det inte ger klåda, jag ger hälften av det vanliga fodret och hälften bantningsfoder.
Cirka 4 tim innan vattenträningen igår så var vi ute i skogen och gick, såg då inget haltande eller annat på Bamse utan han rörde sig som han har gjort nu en längre tid med andra ord använt benen riktigt bra.
Ja vi får väl se vad som sägs i morgon, snälla håll tummarna igen att det är något utan vara lite träningsvärk eller en ansträningen.
Det blir mycket Bamse nu men inte har vi glömt bort vår goa Hemmliz. Hon har det bra och mår bra så det är skönt.

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag hoppas att det inte är nått alvarligt...spciellt inte nu när det verkar gått så bra för Bamse. Håller alla tummar jag har. Massor med kramar till båda tussarna..=)

2008-11-04 @ 22:35:30
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0