Trevlig pingst

Så är det helg igen. Vilken värme vi har fått och vad det växer i mark och skog, man hinner inte riktigt med. Bamse har tyckt att det har varit varmt idag, han har mest legat i skuggan och flämtat samt tagit en tur i vattenspridaren men nu när det blev kväll och lite kallare fick han fart och sprang och busade med Hemmliz. Hemmliz är ju i höglöp och är lite vimsig, men go är hon, snart är eländet över och hon kan vara normal igen.
Idag kom de från fuktskadefirman och rev bort vårt köksgolv, vi har fått en vattenskada så nu börjas det, jag hoppas bara att det går fort att fixa allt för det är jobbigt med en byggplats i köket. Vi har i alla fall bestämt oss för att nu får det bli klinker på golvet så att det inte blir samma igen samtidigt så blir det ju lättare att hålla rent när hundarna går ut och in.
Bamses öra har blivit mycket bättre nu sedan vi började med medicin i den också, ja det är mycket medicinering för vår Bamse men vi hoppas att det går över inom en snar framtid. Längtar väldig mycket att få börja träna honom nu så har får bort den övervikt han har fått.
Nä nu måste jag sätta in mer bilder men det får bli i helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0