Soldag

I dag har det varit sol och värme hela dagen. Bra dag för att bada en långhårig Bamse och låta solen torka honom. Han har kliat sig ordentligt nu eftersom han fäller och får mjäll vilket har gjort att han sitter kliar sig hela tiden men nu in i duschen och schamponering och på slutet får han även balsam.  Oj vad fin han blev, nu glänser pälsen och redan nu har kliandet avtagit. Eftersom de har lovat sol i morgon så kommer Hemmliz också få sig ett bad även om hon löper, hon är precis i slutet av en enorm fällning av hår så en tvätt kommer sitta fint. Sedan om några dagar åker fästingmedlet på, har väntat med det eftersom jag trodde att Bamse skulle få börja vattenträna och då tyckte jag det var lite onödigt men nu när vi får vänta så sätter vi på det.
Vi vill också passa på att GRATTA LAPPFJÄLLENS kennel som fick 8 fina valpar i går kväll och mamman heter Gnixa. Gnixas mamma heter Lappfjällens Caxiga Vilja och är Bamses syster och Hemmliz mamma.
Oj vad valpsugen man blir när man ser dessa små men det räcker just nu med Bamse och Hemmilz och katterna.


Kommentarer
Postat av: Karina Uhlin

Hej Lena!
Förstår av det du skriver att våren även kommit till er. Det är verkligen en helt underbar tid, skulle nästan vilja att tiden stod still, så man hann med att njuta riktigt mycket.
Tråkigt för Bamse med antibiota igen, önskar att han blir helt återställd snart och kan busa liksom "syrran" Hemmliz.
Vill önska dig familjen och vovvarna en riktigt skön pingsthelg.
Kram från Karina och Cnixa med flock

2008-05-09 @ 18:57:16
URL: http://www.styvmonstret.se
Postat av: Karina igen

Antibiotika menar jag ju, för bråttom...

2008-05-09 @ 19:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0