Detta verkar bli en långdragen historia

Bamse var hos vetten igår för att jag ville få klarsignal för att börja vattenträna, han går riktigt bra på benet, är lite stel när han legat men det är ju inte så konstigt med tanke på att det nog inte finns så mycket muskelmassa kvar i detta ben.

Vilket fall som helst så har det funnits kvar ett litet knappnåls stort öppning som inte velat läka utan har irriterat honom, det rinner dessutom lite vätska ur det såret. Vetten ville röntga Bamse för att kontrollera ordentligt och det är ju bra, vi har en superduktig och trevlig veterinär, vilket fall som helst så visade det sig att det har inte riktigt läkt ihop som det ska, det mest ser bra ut men det är irritation runt en bit av implantatet och det är tydligen inte så ovanligt. I vissa fall så måste man plocka bort implantatet och vetten anar att det kan bli så i vårat fall men han vill att det ska sitta kvar ett tag till så att benet stabiliserar sig ännu mer. Så nu får vi börja med antibiotika igen och ingen vattenträning men mycket skogspromenader och det tycker ju Bamse och husse om. Vattenträningen hade ju i och för sig varit bra för att få upp konditionen och få benet starkare men vi får som sagt vänta.

Vilken valborg Bamse fick, han blir ju så utslagen av sömnmedlet, han sov hela kvällen men idag är han pigg igen. Han vill inte vakna efter röntgen, försökte på alla sätt tillslut sa jag till honom: vill Bamse öka hem, ha ha då lyfte han på huvudet och blängde på mig, precis som han sa: ja tack, på en gång. Han gillar nämligen inte att vara på djursjukhuset, börjar låta redan i rondellen en bit därifrån så vi får alltid smita in bakvägen, ha ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0