Vinterkänsla och påsk

Snö och kallare, vilket underligt väder vi har, ena stunden öser det snö ner och helt plötsligt klarnar det och solen tittar fram, så här håller det på. Påsken ska tydligen vara i snöyrans tecken och mina krokus som har tittat fram eller rättare sagt försvunnit i snön.

Igår var vi hos vetten igen och tyvärr så är infektionen kvar av staffarna, så en ny dunderkur antibiotika och han måste också fortsätta med smärtstillande.

Om inte infektionen ger sig så måste ev implantatet tas bort, det är tydligen så att det brukar bli sådan här reaktion vid denna typ av operation. Vi håller tummarna att vi inte behöver öppna såret igen. Bamse är tålig han, kämpar med sin krage som han tycker är jobbig, han går fram som en plog mycket rasar här hemma när han går fram men han har fått in en viss teknik i alla fall. Han får vissa stunder utan krage med noggrann uppsikt för att få klia sig och tvätta sig ordentligt.

Det är kämpig att åka till vetten för Bamse tycker inte om det, börjar redan i bilen när vi närmare hos djurkliniken och sedan pratar han högt och mycket, har blir så uppe i varv så vi får smita in bakvägen, stackars Bamse, han tror nog att vi ska lämna honom där.

Jag har lovat lite nya bilder, de kommer snart, ska ta lite färska nu i helgen tänkte jag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0