Kan vi inte få mycket snö en helg bara, snälla!

Igår hade Hemmliz roligt, hon träffade polishunden Malek som är likhund, han är 9½ år och är i tjänst fortfarande. Det som är ännu mer trevligt är att Maleks träningskompis är Drazzo som också är polishund, Drazzo kommer från samma kennel-Lappfjällens kennel som Bamse och Hemmliz ( världen är bra lite i alla fall). Vilket fall som helst så fann de varandra och hade roligt.

Igår var det sol och härligt men idag är det regn och rusk men så är det väl när våren är på väg i alla fall här i mellersta Sverige. Tittade just in på Lappfjällens hemsida och där hade de åkt släde och skidor med hundarna och det såg superhärligt ut. Mycket snö har det också, stackars Bamse och Hemmliz, de som tycker så mycket om snö nästa år får vi nog ta en semestervecka och åka till snön speciellt när vintrarna verkar bli så här snöfattiga där vi bor. Vi har en liten gård i Hälsingland där brukar det vara snö men i år har det varit snöfattigt även där annars hade vi åkt dit en sväng.

Nu inriktar vi oss på nästa vecka och då blir det 2 pass vattenträning för Bamse och det behöver han verkligen. Eftersom han inte fått rör sig nu på en mycket lång tid så har han ökat i vikt, 51 kg visar vågen nu och vi har som mål att i första hand försöka få ner honom till 45, han är ju en kraftig kille. Nu får han enbart dietfoder också, inte så roligt tycker han men det bör ge resultat nu också när han får börja röra sig lite mer. Ska skärpa oss också och ta lite mer färska bilder på vovvarna.  


Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej!
Planera in en liten semestertripp hos oss här uppe nästa år, då ska ni få snö så ni blir nöjda för ett tag kan jag lova :)
Vi får se, kanske kan spåna på en liten Lappfjällenträff med vinter som tema *idé*
Ni är hursomhelst välkomna upp till oss!
Kram!

2008-04-03 @ 11:44:18
URL: http://www.lappfjallens.se
Postat av: Lena

Tack Åsa! Om det ska bli så här snöfattigt framöver så kommer vi att ta oss norröver. Det är verkligen tråkigt att våra Kirunavovvar inte ska få någon snö på vintrarna, de som verkligen älskar snö. Det känns som man blivit lurad på vintern i år.

2008-04-05 @ 00:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0