Äntligen

Nu har såret slutit sig på Bamses ben och nu hoppas vi att det blir så i fortsättningsvis. Pratade med vetten idag och vi var överens om att hålla låg profil, vi fortsätter med antibiotika, smärtstillande men att vi ökar hans promenader och nu får vi gå i skogen med honom gärna där det är lite ojämnt så han får lyfta benet lite mera än vad han har gjort hitintills. Härligt!!!!!

Så i slutet av nästa vecka bokar vi in ett vattenpass för att se hur det går. Vi verkligen längtar att komma igång med allt men som sagt vi måste skynda långsamt.

Hemmliz försöker få igång Bamse med lekar och visst Bamse hakar på men man blir lite nervös när han börjar skutta omkring, oj det är så mycket som spritter i honom nu, har verkligen fått hålla igen en längre tid nu. Hemmliz är i alla fall tålig. Idag ska hon ut och springa med Micke( äldsta sonen) och det gillar hon. Hon måste ju hålla sina höfter igång med att har en bra uppbyggnad av muskler runt höfterna eftersom de inte är så bra. Sist vi röntgade dem så var vetten mycket nöjd med hennes fina muskler så det är bara att hålla igång, ha ha det är inget problem med det när det gäller henne i alla fall, vilket fart det är på henne, jämt kan man ju säga.

Man gör allt för sina kära fyrfotade vänner och de ger så mycket tillbaka.


Kommentarer
Postat av: Natalie B

Hej!

Du är välkommen att delta i min tävling
http://natalieb.blogg.se/tvling.html
Priset är ett hemligt paket till ett värde av 1000 kr!!

2008-04-03 @ 19:32:01
URL: http://natalieb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0